BIO Tapioková mouka - VanaVita
Detailní popis produktu
BIO Tapioková mouka - bezlepková mouka, která je skvělým zdrojem sacharidů
BIO Tapioková mouka je bezlepková alternativa ke klasické pšeničné mouce. Do svých pokrmů ji tak mohou přidat i lidé, kteří se vyhýbají lepku, ale také vegani. Má totiž čistě rostlinný původ. Jedná se o škrob, který se získává z hlíz manioku jedlého (Manihot esculenta). Vyrábí se ze škrobnaté kapaliny získané z kořene manioku. Voda v kapalině se nechává postupně odpařit, dokud nezůstane jemný prášek. Z toho se pak v dalších krocích vytváří tapioková mouka. Ta má poměrně neutrální chuť, a tak se dá skvěle použít jako zahušťovadlo do omáček. Skvělou službu však udělá také při přípravě fitness dezertů.

BIO Tapioková mouka a její výhody
- slouží jako alternativa ke klasické pšeničné mouce
- neobsahuje lepek
- má nízký podíl tuku
- má neutrální chuť
- je vhodná i pro všechny, kteří se vyhýbají lepku
- je veganská
- dá se použít na zahuštění omáček i při přípravě fitness dezertů
Složení
BIO škrob z hlíz manioku jedlého (Manihot esculenta)
Tabulka nutričních hodnot
| Nutriční hodnoty | 100 g | *RI na 100 g |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 1498 kJ/ 358 kcal | 17,8 % |
| Tuky | 0,5 g | 0,7 % |
| z toho nasycené tuky | 0,5 g | 2,5 % |
| Sacharidy | 89 g | 34,2 % |
| z toho cukry | 3,4 g | 3,8 % |
| Bílkoviny | 0,5 g | 1 % |
| Sůl | 0,01 g | 0,2 % |
*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Minimální trvanlivost: Uvedená na obalu.
Alergenové upozornění: Může obsahovat stopy ořechů.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Bez aspartamu: | ano |
| Bez GMO: | ano |
| Bez laktózy: | ano |
| Bez umělých sladidel: | ano |
| Bezlepkový: | ano |
| BIO: | ano |
| ? Forma: | potravina |
| Veganský: | ano |
| Vegetariánský: | ano |
| Výrobce: | GymBeam VanaVita |
| Počet kusů v balení: | 30 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.




