Med - GymBeam
Detailní popis produktu
Med - pečlivě zpracovaná směs medovicového a květového medu, která vás okouzlí svou sladkou chutí i příjemnou vůní
Med je výsledkem poctivé práce včel, která se snoubí ve směsi medovicového a květového medu. Medovicový med vzniká z medovice, tedy velmi sladké šťávy bohaté na jednoduché cukry. Vyskytuje se na listech stromů, jako je například dub či javor. Je charakteristický svou tmavší barvou, nižším obsahem pylu a nasládlou chutí. Květový med se pak vyrábí z nektaru rostlinných květů. Tento med má zlatavou barvu a lahodně vyváženou chuť.
Dohromady tak tato směs vytváří ideální alternativu cukru a řešení pro lidi, kteří fandí přírodním sladidlům. Můžete ho přidat do čaje, kávy či smoothies. Hodí se však i do koláčů, pudinků a různých dezertů. Na novou úroveň posune vaši snídaňovou kaši a bývá také součástí omáček k masu nebo grilovacích marinád. Tento med si tak můžete vychutnat dle vašeho gusta. Ať se rozhodnete přidat ho do pokrmů či nápojů, výsledkem bude symfonie dokonale sladké chuti.
Med a jeho výhody
- směs medovicového a květového medu
- přírodní sladidlo
- bez GMO
- má lahodnou sladkou chuť i podmanivou vůni
- hodí se do čaje, kávy, smoothies, koláčů a dezertů
- ideální jako součást omáček k masu nebo grilovacích marinád
Složení
Směs medu medovicového a květového. Směs medů z EU i mimo EU.
Tabulka nutričních hodnot
| Nutriční hodnoty | 100 g |
|---|---|
| Energetická hodnota | 1394 kJ / 333 kcal |
| Tuky | <0,5 g |
| - nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
| Sacharidy | 82 g |
| - cukry | 80 g |
| Bílkoviny | <0,5 g |
| Sůl | <0,01 g |
Upozornění
Skladujte při pokojové teplotě do +25°C.
Minimální trvanlivost: Uvedena na obalu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Medy |
|---|---|
| EAN: | 8586022218224 |
| Bez aspartamu: | ano |
| Bez GMO: | ano |
| Bez laktózy: | ano |
| Bez umělých sladidel: | ano |
| Bezlepkový: | ano |
| BIO: | ne |
| ? Forma: | potravina |
| Veganský: | ne |
| Vegetariánský: | ano |
| Výrobce: | GymBeam |
| Počet kusů v balení: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.




