Kečup slazený stévií obsahuje méně kalorií i cukru než jeho běžné verze, ale přesto si zachovává lahodnou rajčatovou chuť. Hodí se na ochucení různých pokrmů. Je slazený pouze...
ZERO OMÁČKA medovo-hořčičná je nízkokalorická omáčka, která se skvěle hodí ke slaným jídlům. Je bez cukru a tuku, což z ní dělá ideálního parťáka v případě, že sledujete svůj...
ZERO SIRUP Cookies & Cream je nízkokalorický sirup, který zapadne do každého sladkého pokrmu. Je bez cukru, tuku a má nízký podíl kalorií, takže je ideální i jako součást...
ZERO SIRUP vanilka je bez tuku a cukru, přesto si vás ovšem získá svou hříšně dobrou sladkou chutí. Je bez energetické hodnoty, a tak se nemusíte bát dopřát si větší porci....
ZERO OMÁČKA sladké čili se skvěle hodí k zeleninovým salátům, masu, jeho rostlinným alternativám a dalším slaným pokrmům. Hned při prvním ochutnání si vás získá svou nasládlou...
ZERO OMÁČKA kari je ideální přísada k ochucení vašeho oblíbeného jídla. Neobsahuje žádný tuk ani cukr, proto je vhodnou součástí diety. Má nasládle kořeněnou příchuť kari a...
ZERO SIRUP slaný karamel si oblíbí všichni mlsouři, kteří si rádi pochutnávají na něčem sladkém bez zbytečného cukru a tuku. Ty totiž v sirupu vůbec nenajdete, díky čemuž je...
ZERO SIRUP bílá čokoláda je bez cukru, s nízkým podílem tuku a přitom si vás dokáže získat svojí sladkou chutí s nádechem bílé čokolády. Ve 100 ml má jen 19 kcal, a tak je...
ZERO SIRUP coconut bites je nízkokalorický sladký sirup bez cukru a s nízkým obsahem tuku. Přesto si vás dokáže získat sladkou chutí s nádechem a vůní kokosu. Ve 100 ml má jen...
ZERO OMÁČKA boloňská je ideální pro všechny příznivce krémových omáček. Jelikož je nízkokalorická, má nízký podíl cukru a neobsahuje tuk, skvěle se hodí pro ty, kteří sledují...
ZERO SIRUP čokoláda a lískový oříšek perfektně zapadne do každého sladkého pokrmu. Je bez cukru, tuku a má opravdu málo kalorií, konkrétně 7 kcal ve 100 ml. Skvěle se tak hodí...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací