Prom-In Maltodextrin 1300 g

189 Kč / ks
Skladem
Možnosti doručení
Maltodextrin je komplexní sacharid, který se štěpí pomaleji než glukóza a uvolňuje energii postupně. jedná se o polymer glukózy, který má vyšší glykemický index. je však pro tělo maximálně využitelný. jeho využití je vhodné především k obnově energetických rezerv po výkonu. je přirozeně bezlepkový a výborně rozpustný.

Detailní informace

Detailní popis produktu

⚡ Maltodextrin – rychlý zdroj energie

Ideální především po tréninku – pro rychlé doplnění glykogenu v kombinaci s proteinovým nápojem.
Maltodextrin je komplexní sacharid, který se rychle vstřebává a dodává tělu okamžitou energii. Pomáhá obnovit zásoby glykogenu ve svalech a tím urychluje regeneraci po fyzické zátěži.


💪 Přednosti

  • ideální po tréninku s proteinovým nápojem

  • zajišťuje rychlou resyntézu glykogenu

  • 100 % čistý maltodextrin bez přidaných látek

  • vyrobeno z evropských surovin


🥤 Doporučené dávkování

  • dle potřeby až 3× denně, maximálně 90 g

  • 1 dávka by neměla přesáhnout 50 g

  • 30 g (4 zarovnané lžíce) rozmíchejte v přiměřeném množství vody, mléka nebo mléčných koktejlů

📦 Balení (1300 g) = cca 43 porcí


📊 Nutriční hodnoty

100 g 30 g
Energetická hodnota 1632 kJ / 384 kcal
Tuky 0 g
– z toho nasycené MK 0 g
Sacharidy 96 g
– z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

🧪 Složení

100 % maltodextrin (vyrobený ze surovin z EU)


⚠️ Upozornění

Doplněk stravy.
Není určen jako náhrada pestré stravy.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Ukládejte mimo dosah dětí.
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

📂 Kategorie: Sacharidy → post-workout / gainer

Doplňkové parametry

Kategorie: GAINERY (Sacharidy)
EAN: 8595005803579
Dietni_omezeni: Bez laktózy, Bez lepku, Vegan
? Forma: sypká
Hmotnost/Objem: 1 000 - 1 999 g (ml)
Obsah bílkovin: 0 % bílkovin
Kategorie: sacharidy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola